Vereenvoudig je verkooptraject met de juiste verkoopmakelaar in Bergen en omliggende gemeenten

Wil jij je huis verkopen?

Als je de sprong waagt naar een nieuwe woning, wil je jouw woning zo gunstig mogelijk verkopen. Maar ik begrijp ook als geen ander dat bij een verkoop je op zoek gaat naar een veilig verkooptraject waarbij alles op de juiste manier wordt afgewikkeld.

Graag wil ik mijn ervaringen en inzichten delen om zo samen tot een passende verkoopstrategie te komen, want elke situatie en woning is anders. Ik kijk altijd naar de juiste verbinding tussen zowel makelaar en verkoper als koper en de woning. Waarbij luisteren mijn key is. Met de juiste aandacht en een stukje intuïtie kom je tot een waardevol resultaat. De juiste keuze, de juiste verbinding, de juiste persoon.

Dit is voor een ieder belangrijk. Ook een koper wil op de juiste manier worden voorzien van informatie. Zo behoud je een transparante en heldere communicatie. Alle betrokken partijen weten op deze manier waar ze aan toe zijn.

De spanning en onzekerheid die bij de verkoop komen kijken, neem ik graag bij je weg. Ik zal je meenemen en begeleiden tijdens het gehele proces. Zo ben je als verkoper te allen tijde op de hoogte van wat er speelt.

Wil je samen eens sparren over de verkoop van jouw woning in Noord-Kennemerland, de kuststreek en omliggende gemeenten? Neem contact met mij op en ik kom graag bij je langs!

Stappenplan woning verkopen

Kennismaken & huis bekijken

Advies & verkoopstrategie

Bezichtigen & onderhandelen

Verkopen & afhandelen

Gratis waardebepaling

Klaar om een huis te kopen of verkopen? Ik help je graag bij elke stap! Van de waardebepaling van je huis tot professionele begeleiding, ik sta voor je klaar. Gratis en vrijblijvend kom ik bij je langs om de waarde van je woning te bepalen. Neem vandaag nog contact op!

Doe je verkooptraject in Bergen of omliggende gemeenten met de juiste verkoopmakelaar 

Het verkopen van een woning is vaak veel meer werk dan je denkt, zeker omdat er altijd wel emoties meespelen wanneer je na vele jaren je huidige woning vaarwelzegt. Bij een huis verkopen in Bergen of omliggende gemeenten is het daarnaast de bedoeling dat je er een goed bedrag voor krijgt, maar bij een huis verkopen speelt de trajectduur uiteraard ook een grote rol. De kans is groot dat je al een andere woning op het oog hebt en hier zo snel mogelijk in wilt kunnen trekken. Als ervaren en gepassioneerde verkoopmakelaar in de omgeving van Bergen maak ik het verkopen van je woning niet alleen makkelijker, maar ook aanzienlijk leuker.

 

Waarom kies je voor een verkoopmakelaar bij het verkopen van je woning in de omgeving van Bergen?

Het verkopen van je huis in de omgeving van Bergen is een traject dat bestaat uit verschillende stappen, die allemaal even belangrijk zijn. Je kunt hierbij denken aan het maken van professionele foto’s, een correcte en interessante beschrijving van de woning, het bepalen van de marktwaarde en de eigenlijke vraagprijs, maar ook het regelen van de bezichtigingen en de uiteindelijke onderhandelingen met de potentiële kopers van jouw woning.

Als verkoopmakelaar in Bergen, Schoorl , Egmond, Alkmaar en Heerhugowaard sta ik klaar om je te helpen bij alle stappen in het verkooptraject, maar dat is niet alles. Als moderne makelaar ga ik graag met de tijd mee en dat betekent dat ik je altijd op de hoogte houd van de ontwikkelingen en de vorderingen in het verkooptraject. Niet alleen omdat je op die manier eenvoudig op tijd bij kunt sturen, maar ook zodat je altijd op de hoogte bent en weet waar we ons in het traject bevinden.

 

Elke verkooptraject is uniek: hoe wil jij jouw huis verkopen in Bergen of omgeving?

Een standaardprocedure voor het verkopen van een woning zou handig zijn, maar elk verkooptraject is volledig uniek en dat betekent dat een plan op maat altijd de beste oplossing is. Daarom ga ik als verkoopmakelaar in Bergen of omgeving graag eerst eens met jou aan tafel zitten, zodat we samen de situatie en de plannen door kunnen nemen. Wil je je huis alvast op de markt plaatsen, maar heb je geen haast omdat je nog rustig op zoek bent naar je volgende woning? Of moet de woning juist binnen relatief korte tijd verkocht worden omdat je al een droomwoning op het oog hebt, of zelfs al gekocht hebt? Samen stellen we een persoonlijk verkoopplan op en zet ik het traject in gang, zodat je direct een stap dichter bij de verkoop van je woning in Bergen of omgeving bent.

Uiteraard kun je ook bij mij terecht wanneer je nog geen volgende woning gevonden hebt. Ook voor de aankoop van woningen ben je bij mij aan het juiste adres.

 

Zet vandaag nog de eerste stap en begin met je huis te verkopen 

Wil je je huis verkopen? Stuur mij dan eerst een bericht, zodat ik weet wanneer we samen een kopje koffie gaan drinken om eens rustig naar jouw situatie te kijken en ik je direct een voorstel op maat kan doen.

 • 10
  Ik moest een taxatie rapport hebben voor de hypotheekverstrekker van mijn nieuwe huis. De taxateur was zelfs voor afgesproken tijd aanwezig. Keurige man die zijn vak verstaat. Daarmee bedoel ik ook de zeer hoge klantvriendelijkheid, deskundigheid, maar ook het duidelijk communiceren. Zeer tevreden over deze taxateur.
  A.Alferink
 • 10
  Joepp heeft ons goed geholpen en ook inzet getoond om aan ons verzoek te werken! Ook heeft hij ons ook snel gebeld toen wij hebben gemailed met een vraag. Een vriendelijke man die weet wat hij doet en oog heeft voor de klant.
  Glenn
 • 10
  Joep heeft ons snel en supergoed geholpen met langetermijnvisie voor onze financiële planning.
  I de Jongh
 • 10
  Snelle reactie op mijn verzoek tot taxatie. Een goede kennis van de markt. Vervolgens op korte termijn de taxatie uitgewerkt. En een prettig contact.
  van het Kaar
 • 10
  Joep heeft ons goed geholpen met koop en verkoop. Communicatie verloopt makkelijk en hij is goed bereikbaar bij vragen. Professioneel, meedenkend en vriendelijk. Wij bevelen Joepp Makelaardij zeker aan 10/10
  Ingrid VG
 • 10
  Joep heeft ons deskundig en snel geholpen. Hij is professioneel, maar denkt ook met je mee
  Adriaan van Zelst
 • 10
  Joep heeft ons snel en deskundig geholpen
  Adriaan van Zelst
 • 10
  Zie het antwoord op de eerste vraag.
  Fred Jansen
 • 9
  Geholpen met een taxatie
  Taylor
 • 10
  Joepp heeft me geholpen met taxatie en aankoop van een recreatiewoning. Joepp geeft je vertrouwen en begeleidt proces op de manier zoals wilt/nodig hebt. Geen negen tot vijf of maandag tot vrijdag mentaliteit. Super!
  Smilde

Lees onze blogs