Taxatie in Bergen of omgeving nodig? Schakel Joepp Makelaardij in

Heb je een taxatierapport nodig?

Ik mag tot 20 km rond mijn kantoor in Bergen taxeren. En dat doe ik snel en gedegen.

Een taxatie is een objectieve en onafhankelijke waardebepaling van onroerend goed. Meestal is een taxatie nodig voor de aanvraag van een hypotheek. Maar ook voor een taxatie inzake een boedelscheiding of erfenis kan je bij mij terecht voor een onafhankelijk rapport.

Ik ben Register Makelaar Taxateur en is geregistreerd bij Stichting SCVM en Stichting NRVT, beiden zeer belangrijke registers voor makelaar-taxateurs in Nederland. Daarnaast is Joepp Makelaardij aangesloten bij de branche organisatie VBO en het Validatie Instituut NWWI, zodat je met een gemaakt rapport bij elke bank terecht kunt.

Enkele kenmerken van mijn taxaties en bijbehorende werkwijze zijn:

 • Het taxatierapport wordt geaccepteerd door alle geldverstrekkers in Nederland.
 • Snel een gedegen digitaal rapport, aangevuld met alle essentiële bijlagen.
 • De afspraak voor de taxatie wordt voor je geregeld.
 • Kennis wordt op peil gehouden door verplichte educatie.
 • Werkomgeving Bergen, Schoorl , Egmond, Alkmaar, Heerhugowaard; kortom Noord-Kennemerland, de kuststreek en omliggende gemeenten.
 • Zeer ervaren in het buitengebied (boerderijen, vrijstaande woningen, etc.) en het stedelijk gebied.

 • 10
  Joepp makelaardij is deskundig, prettig in de omgang, professioneel en we ontvingen een uitgebreid taxatierapport sneller dan de afgesproken datum.
  Van Leeuwen
 • 10
  prettige communicatie, deskundig advies en taxatie
  Nico
 • 10
  Joep is eerlijk, open en erg vriendelijk. De communicatie is laagdrempelig. Wij zullen Joep weer benaderen mochten wij hem ergens voor nodig hebben!
  Mathot/Snijders
 • 9
  Soepele en snelle aanpak.
  Rob Hendriks
 • 10
  Joep communiceert helder en de service als prettig ervaren.
  Yvonne
 • 8
  Vriendelijk
  Smink
 • 10
  Snel een afspraak gemaakt en snel het taxatierapport geleverd.
  R. Nowee
 • 10
  Reageert snel en had de taxatie snel geregeld
  Mesman
 • 10
  Goed telefonisch en per e-mail bereikbaar, realistische taxatie.
  M.A. Elzinga-Pastoor
 • 10
  Professionele aanpak en afspraak is afspraak.
  Vizee

Taxatie aanvragen

Op zoek naar een gecertificeerde taxateur in regio Bergen? Ik help je graag met het taxeren van je (nieuwe) woning. Neem contact met mij op en laat mij voor jou aan de slag gaan.

Doe een woning taxatie 

Wanneer je op zoek bent naar een taxatie, dan zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Allereerst heb je een taxatierapport nodig dat je kunt gebruiken waar je dit nodig hebt. Lang niet elk taxatierapport kun je gebruiken bij de bank, een makelaar of een andere instantie. Dat betekent dat je op zoek moet naar een professionele taxateur in Bergen of omgeving, maar tegelijkertijd wil je niet te veel betalen. Wanneer dit klopt voor jouw situatie, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Als gedreven en gepassioneerde makelaar die met de tijd meegaat, denk ik graag met je mee en kan ik de volledige taxatie in de omgeving van Bergen uiteraard ook voor je regelen.

 

Wanneer heb je een taxatierapport nodig?

Er zijn verschillende situaties waarin je een taxatierapport nodig hebt. Bijvoorbeeld op het moment dat je de woning wilt verkopen of een hypotheek af wilt sluiten. Bij het oversluiten van een hypotheek kan een hypotheekverstrekker ook vragen om een actuele taxatie, om zo extra zekerheid te hebben. Wil je je hypotheek verhogen? Dan moet je ook vaak een taxateur langs laten komen.

Andere situaties waarin je een taxatierapport nodig hebt:

 • Bij een scheiding waarbij de bezittingen verdeeld moeten worden.
 • Bij een overlijden waarbij het vermogen vastgesteld moet worden.
 • Wanneer je bezwaar aan wilt tekenen tegen de WOZ-waardebepaling van je huis.
 • Wanneer je je vermogen moet berekenen voor de belastingaangifte.

Wil je gewoon weten wat je woning waard is om pas daarna te bepalen of je je woning wilt verkopen? Dan is een taxatie wel handig, maar is er geen compleet (gevalideerd) taxatierapport nodig. Zeker niet wanneer je niet overweegt om te gaan verkopen op de korte termijn. Ook daarvoor kun je mij inschakelen. Ik kijk tegelijkertijd graag met je mee om te kijken wat je zou kunnen doen om de waarde van de woning te verhogen óf advies te geven over de vraag of dit een goed moment is om te verkopen.

 

Je weet altijd van tevoren wat de taxatie gaat kosten

Onduidelijke tarieven, kleine lettertjes en vage begrippen, daar doe ik niet aan mee. Als moderne makelaar en taxateur laat ik je altijd van tevoren weten welke kosten in rekening gebracht worden voor de taxatie. Aangezien dit afhankelijk is van de situatie en het soort (gevalideerd of niet-gevalideerd bijvoorbeeld) rapport dat je nodig hebt, moet ik wel eerst weten wat je nodig hebt.

 

Vandaag nog de eerste stap richting de taxatie van je woning zetten

Heb je een taxatierapport nodig van je woning of wil je gewoon weten wat je woning waard is, om daarna te bepalen of je wilt verkopen of verbouwen? Neem dan vooral vandaag nog contact met mij op. Wanneer ik weet hoe ik je kan helpen, laat ik je altijd van tevoren weten wat de kosten zijn, zodat je bij mij nooit tegen vervelende verrassingen aanloopt.

Lees onze blogs