Ervaar mijn unieke verkoopstrategie!
In 10 stappen wordt jouw woning verkocht.

Als je de sprong waagt naar een nieuwe woning, wil je jouw woning zo gunstig mogelijk verkopen.

Maar ik begrijp ook als geen ander dat bij een verkoop je op zoek gaat naar een veilig verkooptraject waarbij alles op de juiste manier wordt afgewikkeld.

Graag wil ik mijn ervaringen en inzichten delen om zo samen tot een passende verkoopstrategie te komen, want elke situatie en woning is anders. Ik kijk altijd naar de juiste verbinding tussen zowel makelaar en verkoper als koper en de woning. Waarbij luisteren mijn key is. Met de juiste aandacht en een stukje intuïtie kom je tot een waardevol resultaat. De juiste keuze, de juiste verbinding, de juiste persoon.

Stap 1

Kennismaking

Allereerst maak ik graag persoonlijk kennis met jou om je wensen te bespreken. Wat is jouw doel en wat verwacht je van mij?

Stap 2

Woninginspectie

Ik inspecteer jouw woning en noteer alle details. Zo krijg ik een goed beeld van jouw woning en kan ik gericht te werk gaan.

Stap 3

Marktanalyse

Ik voer een marktanalyse uit om de vraagprijs te bepalen. Hierbij houd ik rekening met de lokale vastgoedmarkt en de specifieke kenmerken van jouw buurt.

Stap 4

Waardebepaling

Op basis van de marktanalyse bepaal ik de waarde van jouw woning. Hierbij houd ik rekening met jouw wensen en doelen.

Stap 5

Verkoopplan

Ik stel een persoonlijk verkoopplan op, volledig afgestemd op jouw wensen en doelen. Zo zorgen we ervoor dat we op één lijn zitten.

Stap 6

Verkoopactiviteiten

Ik ga aan de slag met de verkoopactiviteiten. Ik maak professionele foto's, plaats advertenties en benader mijn uitgebreide netwerk.

Stap 7

Bezichtiging

Potentiële kopers komen jouw woning bezichtigen. Ik zorg voor een uitstekende presentatie en begeleid de bezichtigingen op een professionele wijze.

Stap 8

Voortgangsrapport

Ik houd je voortdurend op de hoogte van de voortgang. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er speelt en kunnen we indien nodig samen bijsturen.

Stap 9

Onderhandeling

Ik onderhandel met potentiële kopers om de beste prijs voor jou te krijgen. Hierbij houd ik rekening met jouw wensen en doelen.

Stap 10

Koopovereenkomst

Zodra we het eens zijn over de prijs, stel ik de koopovereenkomst op. Ik begeleid het hele proces en zorg voor een soepele afhandeling van de verkoop.