Makelaar in Bergen

Alles wat je nodig hebt voor de koop en verkoop van vastgoed bij een makelaar in Bergen

Er komt altijd veel kijken bij het kopen en verkopen van vastgoed. Het is geen kleine stap om na vele jaren je huidige woning te verkopen omdat het tijd is voor iets nieuws. In veel gevallen begint het met een voorzichtig marktonderzoek of wil je eerst weten wat je woning waard is, om vervolgens eens op de markt te kijken naar woningen die passen bij wat jij zoekt. Als makelaar in Bergen sta ik klaar om het verkoop- en aankooptraject aanzienlijk makkelijker én leuker voor je te maken. Ik ben jouw makelaar in Bergen NH en samen maken we er een succesvol traject van.

 

Wanneer schakel je de makelaardij in Bergen in?

Er zijn verschillende momenten waarop je de makelaar in Bergen in kunt schakelen. De meest gebruikelijke momenten zijn uiteraard wanneer je een woning (of ander vastgoed) wilt kopen of verkopen in Bergen en omgeving. Als gedreven makelaar in Bergen NH die meegaat met de moderne tijd, doe ik echter graag meer voor je. Zo kun je ook bij mij terecht wanneer je advies nodig hebt. Met mijn jarenlange ervaring en passie adviseer ik niet alleen particulieren, maar ook bedrijven en organisaties. Het maken van de juiste keuzes op de vastgoedmarkt begint namelijk bij de juiste informatie en daarvoor kun je altijd bij Joepp Makelaardij in Bergen terecht.

 

Wat kan Joepp Makelaardij in Bergen voor mij betekenen bij de aankoop van een woning?

Ik maak het je altijd zo makkelijk mogelijk. Zo kun je erop rekenen dat ik altijd een uitvoerige analyse uitvoer voordat we naar de woning gaan en ga ik mee met alle bezichtigingen. Niet alleen valt daarmee veel spanning en onduidelijkheid weg, het maakt het ook een stuk makkelijker om tijdens de bezichtiging het hoofd koel te houden en kritisch te kijken naar de woning zelf en in hoeverre deze aansluit bij jouw wensen. Als ervaren makelaar in Bergen NH die weet wat woningzoekers willen, zorg ik er daarnaast voor dat je elke stap in het aankooptraject aan mij over kunt laten.

 

Wat kan ik als makelaar in Bergen voor je betekenen bij de verkoop van jouw woning?

Het verkopen van een woning kan al net zo spannend zijn, zeker wanneer je geen idee hebt waar je precies moet beginnen of hoe je de balans kunt vinden tussen een zo hoog mogelijke verkoopprijs en een zo kort mogelijk verkooptraject omdat je naar je volgende woning wilt verhuizen. Wanneer je zeker wilt weten dat de verkoop van je woning in goede banen geleid wordt én jij altijd op de hoogte vent van wat er gebeurt, dan kies je voor Joepp Makelaardij. Niet alleen omdat ik de benodigde ervaring en kennis heb om de woning op de juiste manier te verkopen, maar ook omdat ik weet wat jij als verkoper wilt en je hier altijd graag bij help.

 

Schakel jij Joep Makelaardij in Bergen in?

Wil je meer weten over wat ik voor je kan betekenen of wil je gewoon eens tijdens een kopje koffie je vragen persoonlijk aan mij stellen? Neem dan vandaag nog contact met me op, zodat we direct een datum en tijd kunnen prikken.

 • 9
  Geholpen met een taxatie
  Taylor
 • 10
  Joepp heeft me geholpen met taxatie en aankoop van een recreatiewoning. Joepp geeft je vertrouwen en begeleidt proces op de manier zoals wilt/nodig hebt. Geen negen tot vijf of maandag tot vrijdag mentaliteit. Super!
  Smilde
 • 10
  Niet twijfelen, gewoon met JOEPP doen !
  Smeele
 • 8
  Snelle aktie op de opdracht
  Ter Wolbeek
 • 10
  Fijne communicatie en deskundig advies.
  Roel Heddes
 • 10
  Joep heeft ons geholpen met de verkoop van onze woning, en wat ging dat fantastisch goed! Ik kan niet anders zeggen. Joep is eerlijk, doet wat hij beloofd en zorgt ervoor dat alles netjes verloopt en afgerond wordt. Wij zijn zeer tevreden over de verkoop en de manier waarop hij dit voor ons heeft gedaan. Wij raden Joep zeker aan!
  B. Mathot
 • 10
  Na een zoektocht van jaren waren wij overgestapt van makelaar. Via onze financieel adviseur kwamen wij bij Joep uit. Na een leuke kennismaking, werden wij binnen 1 maand al gebeld met dat hij wellicht een woning had. Toen we het huis hadden bezichtigd waren we meteen verliefd op het huis en de locatie. Nog geen maand later kregen wij een telefoontje met dat ons bot was geaccepteerd! WE HEBBEN EEN HUIS! Dankjewel Joep!
  Kortekaas-Veldman
 • 10
  Joepp makelaardij is deskundig, prettig in de omgang, professioneel en we ontvingen een uitgebreid taxatierapport sneller dan de afgesproken datum.
  Van Leeuwen
 • 10
  prettige communicatie, deskundig advies en taxatie
  Nico
 • 10
  Joep is eerlijk, open en erg vriendelijk. De communicatie is laagdrempelig. Wij zullen Joep weer benaderen mochten wij hem ergens voor nodig hebben!
  Mathot/Snijders

Ik maak graag kennis met je!

Klaar om een huis te kopen of verkopen? Ik help je graag bij elke stap! Van de waardebepaling van je huis tot professionele begeleiding, ik sta voor je klaar. Gratis en vrijblijvend kom ik bij je langs om de waarde van je woning te bepalen. Neem vandaag nog contact op!

Lees onze blogs