Makelaar in Bergen

Alles wat je nodig hebt voor de koop en verkoop van vastgoed bij een makelaar in Bergen

Er komt altijd veel kijken bij het kopen en verkopen van vastgoed. Het is geen kleine stap om na vele jaren je huidige woning te verkopen omdat het tijd is voor iets nieuws. In veel gevallen begint het met een voorzichtig marktonderzoek of wil je eerst weten wat je woning waard is, om vervolgens eens op de markt te kijken naar woningen die passen bij wat jij zoekt. Als makelaar in Bergen sta ik klaar om het verkoop- en aankooptraject aanzienlijk makkelijker én leuker voor je te maken. Ik ben jouw makelaar in Bergen NH en samen maken we er een succesvol traject van.

 

Wanneer schakel je de makelaardij in Bergen in?

Er zijn verschillende momenten waarop je de makelaar in Bergen in kunt schakelen. De meest gebruikelijke momenten zijn uiteraard wanneer je een woning (of ander vastgoed) wilt kopen of verkopen in Bergen en omgeving. Als gedreven makelaar in Bergen NH die meegaat met de moderne tijd, doe ik echter graag meer voor je. Zo kun je ook bij mij terecht wanneer je advies nodig hebt. Met mijn jarenlange ervaring en passie adviseer ik niet alleen particulieren, maar ook bedrijven en organisaties. Het maken van de juiste keuzes op de vastgoedmarkt begint namelijk bij de juiste informatie en daarvoor kun je altijd bij Joepp Makelaardij in Bergen terecht.

 

Wat kan Joepp Makelaardij in Bergen voor mij betekenen bij de aankoop van een woning?

Ik maak het je altijd zo makkelijk mogelijk. Zo kun je erop rekenen dat ik altijd een uitvoerige analyse uitvoer voordat we naar de woning gaan en ga ik mee met alle bezichtigingen. Niet alleen valt daarmee veel spanning en onduidelijkheid weg, het maakt het ook een stuk makkelijker om tijdens de bezichtiging het hoofd koel te houden en kritisch te kijken naar de woning zelf en in hoeverre deze aansluit bij jouw wensen. Als ervaren makelaar in Bergen NH die weet wat woningzoekers willen, zorg ik er daarnaast voor dat je elke stap in het aankooptraject aan mij over kunt laten.

 

Wat kan ik als makelaar in Bergen voor je betekenen bij de verkoop van jouw woning?

Het verkopen van een woning kan al net zo spannend zijn, zeker wanneer je geen idee hebt waar je precies moet beginnen of hoe je de balans kunt vinden tussen een zo hoog mogelijke verkoopprijs en een zo kort mogelijk verkooptraject omdat je naar je volgende woning wilt verhuizen. Wanneer je zeker wilt weten dat de verkoop van je woning in goede banen geleid wordt én jij altijd op de hoogte vent van wat er gebeurt, dan kies je voor Joepp Makelaardij. Niet alleen omdat ik de benodigde ervaring en kennis heb om de woning op de juiste manier te verkopen, maar ook omdat ik weet wat jij als verkoper wilt en je hier altijd graag bij help.

 

Schakel jij Joep Makelaardij in Bergen in?

Wil je meer weten over wat ik voor je kan betekenen of wil je gewoon eens tijdens een kopje koffie je vragen persoonlijk aan mij stellen? Neem dan vandaag nog contact met me op, zodat we direct een datum en tijd kunnen prikken.

 • 10
  Ik moest een taxatie rapport hebben voor de hypotheekverstrekker van mijn nieuwe huis. De taxateur was zelfs voor afgesproken tijd aanwezig. Keurige man die zijn vak verstaat. Daarmee bedoel ik ook de zeer hoge klantvriendelijkheid, deskundigheid, maar ook het duidelijk communiceren. Zeer tevreden over deze taxateur.
  A.Alferink
 • 10
  Joepp heeft ons goed geholpen en ook inzet getoond om aan ons verzoek te werken! Ook heeft hij ons ook snel gebeld toen wij hebben gemailed met een vraag. Een vriendelijke man die weet wat hij doet en oog heeft voor de klant.
  Glenn
 • 10
  Joep heeft ons snel en supergoed geholpen met langetermijnvisie voor onze financiële planning.
  I de Jongh
 • 10
  Snelle reactie op mijn verzoek tot taxatie. Een goede kennis van de markt. Vervolgens op korte termijn de taxatie uitgewerkt. En een prettig contact.
  van het Kaar
 • 10
  Joep heeft ons goed geholpen met koop en verkoop. Communicatie verloopt makkelijk en hij is goed bereikbaar bij vragen. Professioneel, meedenkend en vriendelijk. Wij bevelen Joepp Makelaardij zeker aan 10/10
  Ingrid VG
 • 10
  Joep heeft ons deskundig en snel geholpen. Hij is professioneel, maar denkt ook met je mee
  Adriaan van Zelst
 • 10
  Joep heeft ons snel en deskundig geholpen
  Adriaan van Zelst
 • 10
  Zie het antwoord op de eerste vraag.
  Fred Jansen
 • 9
  Geholpen met een taxatie
  Taylor
 • 10
  Joepp heeft me geholpen met taxatie en aankoop van een recreatiewoning. Joepp geeft je vertrouwen en begeleidt proces op de manier zoals wilt/nodig hebt. Geen negen tot vijf of maandag tot vrijdag mentaliteit. Super!
  Smilde

Ik maak graag kennis met je!

Klaar om een huis te kopen of verkopen? Ik help je graag bij elke stap! Van de waardebepaling van je huis tot professionele begeleiding, ik sta voor je klaar. Gratis en vrijblijvend kom ik bij je langs om de waarde van je woning te bepalen. Neem vandaag nog contact op!

Lees onze blogs