Huis verkopen Bergen

Vereenvoudig je verkooptraject met de juiste verkoopmakelaar in Bergen

Het verkopen van een woning is vaak veel meer werk dan je denkt, zeker omdat er altijd wel emoties meespelen wanneer je na vele jaren je huidige woning vaarwelzegt. Bij een huis verkopen in Bergen is het daarnaast de bedoeling dat je er een goed bedrag voor krijgt, maar bij een huis verkopen in Bergen NH speelt de trajectduur uiteraard ook een grote rol. De kans is groot dat je al een andere woning op het oog hebt en hier zo snel mogelijk in wilt kunnen trekken. Als ervaren en gepassioneerde verkoopmakelaar in Bergen maak ik het verkopen van je woning niet alleen makkelijker, maar ook aanzienlijk leuker.

 

Waarom kies je voor een verkoopmakelaar bij het verkopen van je woning in Bergen?

Het verkopen van je huis in Bergen NH is een traject dat bestaat uit verschillende stappen, die allemaal even belangrijk zijn. Je kunt hierbij denken aan het maken van professionele foto’s, een correcte en interessante beschrijving van de woning, het bepalen van de marktwaarde en de eigenlijke vraagprijs, maar ook het regelen van de bezichtigingen en de uiteindelijke onderhandelingen met de potentiële kopers van jouw woning.

Als verkoopmakelaar in Bergen sta ik klaar om je te helpen bij alle stappen in het verkooptraject, maar dat is niet alles. Als moderne makelaar ga ik graag met de tijd mee en dat betekent dat ik je altijd op de hoogte houd van de ontwikkelingen en de vorderingen in het verkooptraject. Niet alleen omdat je op die manier eenvoudig op tijd bij kunt sturen, maar ook zodat je altijd op de hoogte bent en weet waar we ons in het traject bevinden.

 

Elke verkooptraject is uniek: hoe wil jij jouw huis verkopen in Bergen?

Een standaardprocedure voor het verkopen van een woning zou handig zijn, maar elk verkooptraject is volledig uniek en dat betekent dat een plan op maat altijd de beste oplossing is. Daarom ga ik als verkoopmakelaar in Bergen graag eerst eens met jou aan tafel zitten, zodat we samen de situatie en de plannen door kunnen nemen. Wil je je huis alvast op de markt plaatsen, maar heb je geen haast omdat je nog rustig op zoek bent naar je volgende woning? Of moet de woning juist binnen relatief korte tijd verkocht worden omdat je al een droomwoning op het oog hebt, of zelfs al gekocht hebt? Samen stellen we een persoonlijk verkoopplan op en zet ik het traject in gang, zodat je direct een stap dichter bij de verkoop van je woning in Bergen bent.

Uiteraard kun je ook bij mij terecht wanneer je nog geen volgende woning in Bergen gevonden hebt. Ook voor de aankoop van woningen ben je bij mij aan het juiste adres.

 

Zet vandaag nog de eerste stap en begin met je huis te verkopen in Bergen

Wil je je huis verkopen in Bergen NH? Stuur mij dan eerst een bericht, zodat ik weet wanneer we samen een kopje koffie gaan drinken om eens rustig naar jouw situatie te kijken en ik je direct een voorstel op maat kan doen.

 • 10
  Joepp makelaardij is deskundig, prettig in de omgang, professioneel en we ontvingen een uitgebreid taxatierapport sneller dan de afgesproken datum.
  Van Leeuwen
 • 10
  prettige communicatie, deskundig advies en taxatie
  Nico
 • 10
  Joep is eerlijk, open en erg vriendelijk. De communicatie is laagdrempelig. Wij zullen Joep weer benaderen mochten wij hem ergens voor nodig hebben!
  Mathot/Snijders
 • 9
  Soepele en snelle aanpak.
  Rob Hendriks
 • 10
  Joep communiceert helder en de service als prettig ervaren.
  Yvonne
 • 8
  Vriendelijk
  Smink
 • 10
  Snel een afspraak gemaakt en snel het taxatierapport geleverd.
  R. Nowee
 • 10
  Reageert snel en had de taxatie snel geregeld
  Mesman
 • 10
  Goed telefonisch en per e-mail bereikbaar, realistische taxatie.
  M.A. Elzinga-Pastoor
 • 10
  Professionele aanpak en afspraak is afspraak.
  Vizee

Ik maak graag kennis met je!

Klaar om een huis te kopen of verkopen? Ik help je graag bij elke stap! Van de waardebepaling van je huis tot professionele begeleiding, ik sta voor je klaar. Gratis en vrijblijvend kom ik bij je langs om de waarde van je woning te bepalen. Neem vandaag nog contact op!

Lees onze blogs