Met de aankoopmakelaar in de omgeving Bergen ben je al halverwege je droomhuis

Wil je een huis kopen?

Joepp Makelaardij neemt je, als je persoonlijke aankoopmakelaar in de omgeving van Bergen, een hoop werk uit handen. Indien noodzakelijk voorzien van een Bouwkundige keuring. Niet alleen bespaart dit je tijd, het levert ook een ontspannen en vertrouwde aankoop van de woning op. Onderhandelen doet Joepp Makelaardij dagelijks; jouw persoonlijk belang wordt hierbij optimaal behartigd. Joepp Makelaardij regelt voor jou:

Het pand van jouw wensen – Tijdens een persoonlijk gesprek nemen we alle ins en outs door. Belangrijk om te weten: “Aan welke wensen voldoet jouw ideale woning?”

De bezichtigingen – Ik ga met je mee naar ALLE BEZICHTIGINGEN. Voorafgaand aan de bezichtiging voer ik een zorgvuldige analyse uit.

De onderhandelingen – Ik voer de onderhandeling met de verkopend makelaar of verkoper uit en adviseer omtrent de bouwtechnische keuring en taxatie.

De concept koopakte en aktie van levering – Controle en bespreking van de koopakte en notarisstukken behoren tot het proces. Daarnaast ga ik met je mee naar de eindinspectie en het transport ter ondersteuning.

De service na de aankoop – Ook na de overdracht van de woning ben ik je, indien nodig, graag tot dienst.

Stappenplan woning aankopen

Adviesgesprek

Bezichtigen

Onderhandelen

Afhandelen

Ik maak graag kennis met je!

Klaar om een huis te kopen of verkopen? Ik help je graag bij elke stap! Van de waardebepaling van je huis tot professionele begeleiding, ik sta voor je klaar. Gratis en vrijblijvend kom ik bij je langs om de waarde van je woning te bepalen. Neem vandaag nog contact op!

Met een aankoopmakelaar in de regio van Bergen ben je al bijna je droomwoning

Je huidige woning is je ontgroeid en je bent juist op zoek naar een iets kleinere woning omdat je dan minder tijd kwijt bent aan onderhoud en schoonmaken. Een korte zoektocht naar koopwoningen in Bergen en omgeving zorgt al snel voor vertwijfeling. Waar begin je? Hoe blijf je binnen het budget en waar moet je eigenlijk op letten tijdens de bezichtigingen? Geen zorgen, als aankoopmakelaar in Bergen sta ik klaar om je persoonlijk te helpen bij elke stap in het aankooptraject. Ik zorg er niet alleen voor dat een huis kopen in Bergen makkelijker wordt, maar ook aanzienlijk leuker.

 

Waarom kies je voor een aankoopmakelaar in Bergen en omgeving?

Er staan veel woningen en panden te koop in Bergen en omgeving, maar die staan niet allemaal verzameld op één plek. Ook is het vaak lastig om gericht te zoeken naar een bepaalde woning of een pand dat voldoet aan specifieke eisen. Als expert op de markt van koopwoningen weet ik waar ik moet kijken om een woning te vinden die voldoet aan jouw budget en de wensen die je hebt. Daarnaast heb ik een uitgebreid netwerk en de ervaring om ook de woningen te vinden die (nog) niet online te koop aangeboden worden, inclusief een eigen portfolio waar ik direct in kan kijken wanneer jij me laat weten wat jij zoekt in een woning in Bergen, Schoorl, Egmond, Alkmaar of Heerhugowaard.

Ook is het belangrijk om te onthouden dat het kopen van een woning veel meer werk is dan je denkt. Het vinden van een mogelijke droomwoning is namelijk pas de eerste stap. Hierna komen de bezichtigingen, analyses en uiteraard ook het onderhandelen van de verkopende partij om tot een overeenkomst te komen, die ook nog eens vastgelegd moet worden in de juiste papieren. Uiteraard help ik je hier ook mee. Sterker nog, ik neem alle stappen van het aankooptraject van je over en als aankoopmakelaar die met de tijd meegaat, kun je op elk gewenst moment met mij overleggen. Handig als je je wensen bij wilt stellen of wanneer je wilt weten hoe de zaken er inmiddels voor staan.

 

Wat kun je van mij verwachten bij een huis kopen in Bergen en omliggende gemeenten?

Als aankoopmakelaar weet ik welke huizen te koop staan in mijn werkgebied, maar bij mij kun je tegelijkertijd rekenen op een realistische aanpak. Wanneer de koopwoning in die jij op het oog hebt niet in je budget past, laat ik je dat ook direct weten en leg ik je graag de mogelijkheden voor, zodat we een veel sterkere start hebben van het aankooptraject. Zo kun je er niet alleen op rekenen dat je op deze manier sneller een aantal geschikte koopwoningen voorgelegd krijgt die we samen kunnen bezichtigen, maar je weet ook dat je altijd alle informatie krijgt die je nodig hebt om een goede keuze te maken.

Stuur je me vandaag nog een bericht, zodat ik persoonlijk antwoord kan geven op de vragen waar jij op dit moment mee zit?

 • 10
  Ik moest een taxatie rapport hebben voor de hypotheekverstrekker van mijn nieuwe huis. De taxateur was zelfs voor afgesproken tijd aanwezig. Keurige man die zijn vak verstaat. Daarmee bedoel ik ook de zeer hoge klantvriendelijkheid, deskundigheid, maar ook het duidelijk communiceren. Zeer tevreden over deze taxateur.
  A.Alferink
 • 10
  Joepp heeft ons goed geholpen en ook inzet getoond om aan ons verzoek te werken! Ook heeft hij ons ook snel gebeld toen wij hebben gemailed met een vraag. Een vriendelijke man die weet wat hij doet en oog heeft voor de klant.
  Glenn
 • 10
  Joep heeft ons snel en supergoed geholpen met langetermijnvisie voor onze financiële planning.
  I de Jongh
 • 10
  Snelle reactie op mijn verzoek tot taxatie. Een goede kennis van de markt. Vervolgens op korte termijn de taxatie uitgewerkt. En een prettig contact.
  van het Kaar
 • 10
  Joep heeft ons goed geholpen met koop en verkoop. Communicatie verloopt makkelijk en hij is goed bereikbaar bij vragen. Professioneel, meedenkend en vriendelijk. Wij bevelen Joepp Makelaardij zeker aan 10/10
  Ingrid VG
 • 10
  Joep heeft ons deskundig en snel geholpen. Hij is professioneel, maar denkt ook met je mee
  Adriaan van Zelst
 • 10
  Joep heeft ons snel en deskundig geholpen
  Adriaan van Zelst
 • 10
  Zie het antwoord op de eerste vraag.
  Fred Jansen
 • 9
  Geholpen met een taxatie
  Taylor
 • 10
  Joepp heeft me geholpen met taxatie en aankoop van een recreatiewoning. Joepp geeft je vertrouwen en begeleidt proces op de manier zoals wilt/nodig hebt. Geen negen tot vijf of maandag tot vrijdag mentaliteit. Super!
  Smilde

Lees onze blogs