Reviews

Joepp Makelaardij

Als makelaar is mijn missie om kopers en verkopers met elkaar te verbinden. Ik hecht grote waarde aan een persoonlijke aanpak en ik ben oprecht betrokken bij jouw situatie. Door deze aanpak creëer ik telkens weer succesverhalen en geniet ik een uitstekende reputatie op het gebied van klanttevredenheid. Hieronder vind je enkele referenties van mijn tevreden klanten.

Hulp van een aankoopmakelaar nodig?

Als jouw persoonlijke aankoopmakelaar neemt Joepp een hoop werk uit handen. Indien noodzakelijk voorzien van een Bouwkundige keuring. Niet alleen bespaart dit je tijd, het levert ook een ontspannen en vertrouwde aankoop van de woning op. Onderhandelen doet Joepp Makelaardij dagelijks; jouw persoonlijk belang wordt hierbij optimaal behartigd.

 

Hulp van een verkoopmakelaar nodig?

Graag wil ik mijn ervaringen en inzichten delen om zo samen tot een passende verkoopstrategie te komen, want elke situatie en woning is anders. Ik kijk altijd naar de juiste verbinding tussen zowel makelaar en verkoper als koper en de woning. Waarbij luisteren mijn key is. Met de juiste aandacht en een stukje intuïtie kom je tot een waardevol resultaat. De juiste keuze, de juiste verbinding, de juiste persoon.